Bedre arbeidsmiljø for pleiepersonale

Bedre arbejdsmiljø for sundhedspersonale

Hvis brukeren har behov for hjelp fra helsepersonell i dagliglivet som f.eks. ved institusjoner eller pleie- og aktivitetssentre, så er en arbeidsstol et sikkert og stabilt valg. Arbeidsstolen har hjul som gjør det enkelt å transportere brukeren til og fra en aktivitet, og en sentralbrems som gjør det trygt for brukeren å utføre aktiviteten.

Arbeidsstolen gir god sittekomfort og støtte, noe som gjør det mulig å sitte i lengre tid om gangen. Dette gjør det mulig å delta i aktiviteter, og evt. redusere antallet ganger brukeren må flytte på seg.

Højde

Elektrisk høydejustering

Støtter brukeren når han eller han går inn og ut av stolen, noe som gir færre tunge løft for helsepersonalet. Elektrisk høydejustering forbedrer arbeidsstillingen for helsepersonell, f.eks. hvis brukeren har behov for bistand ved måltider eller ved påkledning. Brukeren kan også enkelt plasseres på nivå med seng eller annen stol ved overflytting.

bremse

Fotbrems

Gir en god arbeidsstilling for helsepersonell, da stolen kan bremses med et trykk med foten. Pleiepersonalet unngår dermed å måtte bøye seg fremover for å nå bremsen.

Skubbebøjle

Kjørebøyle

Som er enkel å høydejustere, gir trygghet og mobilitet hvis helsepersonalet skal flytte en bruker som sitter i stolen f.eks. til et annet rom.

vela-logo

Vermund Larsen Norge A/S
Solgaard Skog 4
1599 Moss

Tlf: 97 46 55 22
Personvern og informasjonskapsler

       Snarvei
       informasjon

Kvalifisert rådgivning og rask service

RÅDGIVNING
En del av kjernekompetansen hos VELA er rådgivning og deltagelse med testing hos brukeren. Vi bistår terapeuten i å finne stolen som dekker den enkelte brukers behov. Du sikrer at brukeren hjelpes med følger av permanente funksjonsnedsettelser så vel som ved midlertidige rehabiliteringsforløp. Vi setter brukeren i sentrum og rådgir for å finne den beste løsningen. Vi er selvsagt alltid klare til å gi råd og veiledning via telefon, e-post og chat.

RASK RESPONSTID
Service er en av våre kjernekompetanser i VELA. Vi har egne serviceteknikere og samarbeidspartnere over hele landet. Vi har kort responstid på service, reparasjoner og ombygging, og arbeidet kan ofte utføres hos brukeren slik at bruker ikke må være uten stolen sin.

Kontaktoplysninger
VELA
Vermund Larsen Norge A/S
Solgaard Skog 4
1599 Moss, Norge 

Telefontider
Tel: 97 46 55 22
Man – Tor: 08 – 16
Fre: 08 – 15