Hvilken stolmodell skal brukeren ha?

Ståstøttestoler med gass

vela-ståstøttestol-el

Ståstøttestol med elektrisk justering

Arbeidsstol med gassfjær

Arbeidsstol med elektrisk justering

Muligheter for tilbehør

Ulike typer funksjonsnedsettelser krever ulike produktløsninger for å gi best mulig støtte for brukeren. Dette øker dermed brukeres muligheter til å utføre hverdagslige aktiviteter.

På de kommende sidene gir vi en innføring i muligheter for tilbehør som gir best mulig støtte for vanlige typer funksjonssvikt. På denne måten får brukeren benyttet sin arbeids-/ståstøttestol optimalt i forbindelse med gjennomføring av aktiviteter, og oppnår dermed en høyere grad av selvstendighet.

vela-logo

Vermund Larsen Norge A/S
Solgaard Skog 4
1599 Moss

Tlf: 97 46 55 22
Personvern og informasjonskapsler

       Snarvei
       informasjon

Kvalifisert rådgivning og rask service

RÅDGIVNING
En del av kjernekompetansen hos VELA er rådgivning og deltagelse med testing hos brukeren. Vi bistår terapeuten i å finne stolen som dekker den enkelte brukers behov. Du sikrer at brukeren hjelpes med følger av permanente funksjonsnedsettelser så vel som ved midlertidige rehabiliteringsforløp. Vi setter brukeren i sentrum og rådgir for å finne den beste løsningen. Vi er selvsagt alltid klare til å gi råd og veiledning via telefon, e-post og chat.

RASK RESPONSTID
Service er en av våre kjernekompetanser i VELA. Vi har egne serviceteknikere og samarbeidspartnere over hele landet. Vi har kort responstid på service, reparasjoner og ombygging, og arbeidet kan ofte utføres hos brukeren slik at bruker ikke må være uten stolen sin.

Kontaktoplysninger
VELA
Vermund Larsen Norge A/S
Solgaard Skog 4
1599 Moss, Norge 

Telefontider
Tel: 97 46 55 22
Man – Tor: 08 – 16
Fre: 08 – 15