Hvorfor skal brukeren ha en VELA-stol?

Mange sykdommer, forbigående eller kroniske, kan føre til ulike funksjonsnedsettelser som varierer fra sykdom til sykdom, men også fra person til person. VELA har mange varianter av stoler designet for å imøtekomme nedsatt funksjonsevne. Alle stolmodeller støtter og øker brukerens aktivitetsnivå og selvstendighet i forhold til å utføre aktiviteter hjemme og på arbeidsplassen.

Ståstøttestol eller arbeidsstol?

Ståstøttestoler og arbeidsstoler hjelper i henholdsvis stående og sittende stilling. Begge stoltypene er energibesparende og gir frie hender slik at brukeren kan utføre aktiviteter i en sikker stol med brems i riktig høyde. Brukeren har muligheten til å gå eller skyve stolen rundt i hjemmet ved hjelp av bena.
vela-ståstøttestol-gas
STÅSTØTTESTOLER

Støtter og avlaster primært i stående stilling ved å justere setet i en høy posisjon. Passer for brukere med en sikker ståevne men som for eksempel har nedsatt balanse og/eller lett blir slitne. En trygg og stabil stol som gir støtte for å opprettholde kroppens balanse og trygghet under gjennomføring av aktiviteter. Stolens korte sete gir en åpen hoftevinkel, noe som øker bevegelsesfriheten. Stolen avlaster kneet og hoften og kompenserer for nedsatt balanse så vel som nedsatt styrke i bena.

ARBEIDSSTOLER

Gir først og fremst støtte ved sittende aktiviteter hvor man tidligere måtte stå, slik at man kan spare krefter og redusere risikoen for fall. Passer for brukere med nedsatt ståfunksjon og/eller som lett blir slitne. En trygg og stabil stol som gir støtte og trygghet når man utfører aktiviteter i sittende stilling. Stolen kompenserer for bl.a. redusert balanse, redusert styrke i bena og nedsatt utholdenhet.

vela-logo

Vermund Larsen Norge A/S
Solgaard Skog 4
1599 Moss

Tlf: 97 46 55 22
Personvern og informasjonskapsler

       Snarvei
       informasjon

Kvalifisert rådgivning og rask service

RÅDGIVNING
En del av kjernekompetansen hos VELA er rådgivning og deltagelse med testing hos brukeren. Vi bistår terapeuten i å finne stolen som dekker den enkelte brukers behov. Du sikrer at brukeren hjelpes med følger av permanente funksjonsnedsettelser så vel som ved midlertidige rehabiliteringsforløp. Vi setter brukeren i sentrum og rådgir for å finne den beste løsningen. Vi er selvsagt alltid klare til å gi råd og veiledning via telefon, e-post og chat.

RASK RESPONSTID
Service er en av våre kjernekompetanser i VELA. Vi har egne serviceteknikere og samarbeidspartnere over hele landet. Vi har kort responstid på service, reparasjoner og ombygging, og arbeidet kan ofte utføres hos brukeren slik at bruker ikke må være uten stolen sin.

Kontaktoplysninger
VELA
Vermund Larsen Norge A/S
Solgaard Skog 4
1599 Moss, Norge 

Telefontider
Tel: 97 46 55 22
Man – Tor: 08 – 16
Fre: 08 – 15